Öjesjö, Hossaberget i Partille, Tallbacken

I natursköna Hossaberget i Öjersjö ligger det nya villaområdet Tallbacken.
Studor kommer här att uppföra 16 villor i två etapper.
Det är gång och cykelavstånd till rekreationsområden såsom golfbanor och badsjöar

I den första etappen byggs nio fristående villor.

De kommer att  ligga vackert i en sluttning som vetter mot skogen. Flertalet av dessa hus står delvis på pelare för att naturligt anpassas till den omgivande terrängen.

Tallbacken karaktäriseras av ett ostört boende i ett naturskönt läge med privata uteplatser mot skogen. Från villorna är det utsikt över den omgärdande naturen.

Tomten

Villa A, B och C är placerade på plan terräng med trädäck utan pelare. Övriga villor är delvis byggda på pelare och har trädäck på pelare. Antalet pelare kan variera beroende på terrängen.

Villan

Exteriört är fasaden klädd med trä i en naturnära och dämpad kulör. I direkt anslutning till villan finns två stycken parkeringsplatser och ett förråd.

Interiört har villan en flexibel planlösning med stora fönsterpartier och genomtänkta utblickar. Genom tillval finns det möjlighet att skapa en härlig rymd genom att välja en öppning i bjälklaget ovan matplats mellan de två våningsplanen.

Samtliga villor förbereds så att rökkanal kan installeras. Genom tillval kan man i vardagsrummet välja att sätta in en braskamin.

Planlösningen

Bostaden är genomtänkt med tydliga rumsindelningar och siktlinjer. Redan vid den välkomnande entrén kan du se rakt ut mot
skogen. De stora fönsterpartierna når ca 235 cm över golv, vilket ger en rymlig känsla i rummet. Från vardagsrummet kan du uppleva skogen med hela sin prakt.

Samtliga ytskikt är slittåliga och består av naturliga material såsom klinker av granitkeramik och ekparkett. Väggar och tak är slätmålade i vitt.

Sedumtak på villa och förråd ger huset ett konsekvent och naturnära uttryck.

Hållbart & genomtänkt

Husen byggs av gedigna och hållbara material både på utsida och insida. Vår idé har varit att erbjuda dig en bostad med oväntade kvaliteter i både planlösning och material.

På utsidan kommer fasaden bestå av träpanel med kulörer som stämmer överens med skogens. Tak kläs med Sedum och fönster kläs med lackad aluminium. Detta gör huset hållbart över tid och ger dig som boende tid över till annat.

På insidan återfinns de naturliga och hållbara materialen genom tex fönsterbänkar av kalksten, parkettgolv av ek, sockel av ek, granitkeramik på känsliga ytor mm.

Orginalinredning

 Vi har lagt stor vikt på inredningen och skapat en hög standard från start. Vi vill att du som kund skall känna att du blir nöjd utan att behöva göra något mer. Om du skulle vilja sätta än mer personlig prägel på ditt boende är du välkommen att göra ändringar genom tillval. En tillvalskostnad tillkommer.

Är ni intresserade?

Välkomna att göra en intresseanmälan på vår hemsida. När ni anmäler intresse blir ni registrerade i vår kö.

Skicka intresseanmälan nu!