BRF Rönnbäret, Parhus

Öjersjö – Partille

Under hösten 2020 till våren 2021 bygger Studor 6 st högkvalitativa och prisvärda parhus i Hossaberget, Öjersjö. Bostäderna är utformade för att passa de allra flesta behov. De passar allt från barnfamiljer till seniorer och skapar därför en trevlig blandning av människor som bidrar till ett bra och trivsamt område. Planlösningen är funktionell och trivsam och skapar ett härligt ljus i hela lägenheten. I vardagsrummet släpps stora mängder ljus in genom fönstren som går ner till golv vilket skapar en luftig och trevlig känsla. Bostaden består av två plan och en inredningsbar vindsvåning med fönster. På utsidan förbereds en terrass och en mysig trädgård.

Parhusen är en del av BRF Rönnbäret där Studors 5 bostäder i radhus ingår.

Beräknad inflyttning: 1a kvartal 2022

Boarea: 92 kvm + 21 kvm inredningsbar vind

Rum: 4 ROK

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Antal bostäder: 12 + 5 radhus i BRF

Området

Hossaberget

Vid skogens kant växer ett nytt, välplanerat bostadsområde fram. Intill sjöar, stora naturområden och golfbana erbjuder Hossaberget i Öjersjö stora rekreationsmöjligheter och ett avslappnat boende.

Ett varierat växt- och djurliv
I naturreservatet finns ädellövskog, gammal barrskog, odlingslandskap med åkrar och hagmarker, alléer, bäckraviner och sjöar. Ett landskap präglat av herrgårdsmiljön med gamla, grova lövträd, äldre tallskog, beteshagar och rika markförhållanden har skapat ett mycket varierat växt- och djurliv.

Natur

Hela 60 procent av Partilles yta är skyddad natur och kommer inte att bebyggas. Här finns inte mindre än tre naturreservat och två Natura 2000-områden. Stora områden i kommunen är avsedda för friluftsliv och naturvård. Det är inspirerande och bidrar till bättre hälsa att ge sig ut i naturen för att bara njuta, vandra, motionera eller fiska. Här finns också fina badjöar som Kåsjön och Aspen

Mer information finns HÄR

Bilder

Situationsplan

Projektstatus 

Planering

Säljstart

Byggnation

Inflyttat

Bofakta

Orginalinredning

Broschyrer

Planer och fasader

Bofakta

Kommun: Partille

Område: Hossaberget

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Hustyp: Parhus

Antal rum: 4

BOA: 92 kvm

Området

Partilles Centrum 7 km

Göteborgs Centrum 15 km

Naturområden 300m

Badsjö 1 km

Buss 100 m